Livet med en tonåring

Nu börjar det märkas att Bosse börjar bli "tonåring". Han testar mina gränser dagarna i ända och jag tror att det är en löptik här nån stans. Bosse hade nog helst velat leva utomhus.

När vi går på promenader luktar det så gott att han "glömmer" att göra något ifrån sig.  2 av 10 gånger så börjar benet vifta i vädret. Det peks nästan rakt upp mot himlen. Det ser nästan ut som om han vill visa hela värden hur duktig han är när han kissar och att han är.



Kramar och pussar


Svar :)

Igår fick jag svar från vetten vad det var för knöl och den var ofarlig. Det var en sån lättnad, tycket busen har haft en tuff start på sitt liv så nu får det räcka!!

Puss å kram

En vecka med tratt

Den här veckan har varit väldigt händelserik för Bosse. I Tisdags så opereade han bort en knöl på vänster bakben.
När jag skulle hämta honom hos vetten så sov han fortfarnde och efter ca. 40min kommer en mycket drogad Bosse med en stor tratt runt huvudet och ett blått bandage på benet.

Han hade lit e svårt att stå själv och sitta var det inte frågan om. Han hämtade sig ganska fort men sov nästan hela Tisdagskvällen. Han tycket inte om sin nya tratt det var bara i vägen, den fastnar överallt när han ska gå in genom dörrar, i stolar och i trappen får han gå med huvudet högt.

Men på onsdagen kom min buse på att det inte bara var tråkigt att ha på sig tratten. På promendaerna kunde man tydligen annvända den till att kasta snö med och när man kastar godis till honom så fångar tratten upp det om han missar.

Han är inte nå rädd för den över huvudtaget den har redan gått sönder på två ställen så jag har fått jagat den med bokplast för att han inte ska göra sig illa.

Han är kätte duktig och diga är det bara en vecka kavr tills den och stygnen ska bort.

Men allt är inte lika roligt, bandaget var förhårt åt draget så jag märkte på tisdags kvällen att tassen var väldigt stor och "tårna" spretade åt alla håll, så jag smsade till vetten som slängde sig på telfonen och uppmanade mig att ta bort det direkt.
Men Bosse kommer åt sitt sår även fast tratten sitter på så jag har fått offrat en strumpa som jag med hjälp av ett sidenband har fått knytit fast på benet så att han inte kommer åt. Men tratten måsste sitta där för annars så är han på såret direkt :/


Min snygging :)


Det ät inte alltid lika roligt  med tratt, men han kämpar på :)

Kramar och pussar från oss

Min snygging












kort sammanfattning

Nu har jag haft min buse i snart 6 månader och det är mycket som har hänt

3 Mån: Vi börjar se att Bosse har kala fläckar och efter ett besök hos vetten får han diagnosen Demodex och rävskabb.

4 Mån: Vi behandlar och behandlar och jag ser ingen skillnad

5 Mån: jag ser att det börjar komma lite päls och jag börjar se kanten mellan svart och vitt på teckningen på bröstet :)

6 Mån: Vetten blir jätte glad när han ser Bosse för han ser att det börjar vända

7 Mån: Vi börjat på en grundkurs och Bosse är jätte duktig och sköter sig bättre och bättre för varje gång

8 Mån: Det är där vi är nu. VI var till vetten på förmiddan och jag visade upp en knöl på vänster bakben. Vetten trode att det kan vara en tumör... Ännu en grej och kämpa med, han sa att det inte ska vara någon fara och den ska tas bort i morgon då Bosse ska vara hor vetten hela dagen. Hoppas det komemr att gå bra :)

RSS 2.0