Han har det inte lätt

I fredags märkte jag att Bosse började halta men tänkte inte så mycket på det, undrade lite vad han hade gjort. Han hade inte ont i tassen när jag tröck på den. Under lördagen och söndagen blev han väldigt slö och han åt och drck väldigt dåligt. Mamma trode att det kunde vara en kombination utav att han hade ont och att jag inte var där, då jag var på 60:års fest och Bosse var hos mamma.
När vi kom för att hämta honom på Söndags eftermiddan så hade han drukit lite vatten och frukosten var uppäten. Han blev lika glad som vanligt när jag kom, men jag mnärkte att något var fel.

Jag fick bära honom i trapporna för att inte belasta tassen.

På måndagsmorgonen när jag bar ner honom för alla trapporna märkte jag att han var väldigt varm och han var jätte slö han hade inte ätit upp sin frukost. Han brukar äta upp alllt direkt när man sagt varsegod.

Väl hemma märkte jag att han hade fullt med gröna blåsor på magen och sår över hela kroppen. Så jag ringer till min underbara vetrinär i panik över blåsorna och att han hade en temp på 39.3. Han bad mig att komma in till kliniken så skulle han kolla på Bosse mellan de andra pasienterna.

Väl inte fick vi nästan komma in direkt och han kunde försäkra mig om att bosse hade råkat utför en akut hudinfektion. Bosse skulle tydligen halta för att någar körtlar i ljumskarna och vid halsen var jätte srora och att det kunde göra ont när han rörde på sig och gick.

Idag har jag börjat märka framsteg =) Han åt upp sin frukost allderles själv vid kl16, men men nu är den uppäten.
Det är svårt att få i han vatten då han inte tycker att vatten inte tilltalat honom, till och med is är tråkigt. Jag får tvinga i han vattten. Febern har sjunkit något (39.1).


Han har fått antibotika som han ska äta i 19 dagar till

Nu hoppas jag verkligen på det bästa och att han klarar det här och blir riktigt friska och kry


RSS 2.0