Rallylydnad

Jag fattar inte vad vi har gett oss in på!!! Igår var första gången och vi gick igenom regler och vad vissa skyltar betyder. Det verkar svårt men inte oöverkommligt, fram tills vi går ut på gräsplanen för att träna lite...

Bosse ska gå på min vänstra sida med MAX en halv meters avstånd det är bara det att han brukar gå fint på högersida men Minst en och en halv meters avstånd.

Det var inte änns roligt igår för han var jätte duktig när han skulle sita fint på min vänstra sinda men när vi skulle ta nåra små och försiktiga steg frammåt så blev han som en raket som bara flög iväg medans alla andras fina vovvar bara gick fint och de hade en bra kontakt.

Bosse tyckte det var roligare att bite mig i benen och hoppa och busa. Träningen var inge rolig alls. Jag tappade snabbt humörte och var nära på att gå hem tidigare. Men vad gör an inte jag håller ut...

Så nu den här veckan ska vi träna stenhårt på att gå fint!! vi ska banne mig klara det tills nästa vecka då vi ska börja gå banan.

Jag tror att Bosse kan ha varit övertrött efter gårdagen lek och bus med syrran.

Nu du Bosse så kör vi!! Vi ska visa dem nästa vecka att vi är minst lika bra som dem andra :)

På egenhändigt äventyr

Igår var vi ute och gick i skogen och då fick min lilla buse springa lös vilket han tycker är super kul.
Allt gick jätte bra och han gick inte mer än 15-20meter i från oss. Tills....

Bosse: åh vad gott det luktar här och vad är det som praslar. Bäst att kolla efter. Humm...
vilka roliga djur (rådjur) det där var här, ska nog kolla lite närmre och skita i vad matte och Patrik säger.

Jag har aldrig varit så rädd när jag inte viste var han var. Vi delade på oss och letade. Jag frågade alla jag mötte ifall dem hade sett en lös hund och det var ett par cykel pojkar som hade sett honom. Jag blev så glad när dem av mig ett possitivt svar att jag glömde bort i samma sekund vart dem hade sett honom. Jag fick några små bandy killar att ropa efter honom. Jag frågade till och med tivoli gubbar på knacklig engelska om dem hade sett min plutt men icke..
Lagom till när jag hade bestämt mig för att jag inte ska gå in och lägga mig förräns Bosse är funnen kommer mina fina killar springade mot mig.

Jag tror inte att jag har varit så lättad någon gång i mitt liv...
Gudans vad man hinner tänka mycket....


RSS 2.0